Om oss

Lär känna vår filosofi och vårt team

Om oss & Vårt team

Efter att ha varit verksamma i 45 år kan vi idag konstatera att det är företagets erfarenhet och kompetens som är vår styrka. Vi är håltagnings & rivningsföretaget som kan erbjuda våra kunder  kompletta helhetslösningar till det bästa priset.

 

VD- arbetsledare
Niclas Elfström

Niclas Elfström

Ekomomiansvarig
Malin Lantz/Elfström

Malin Lantz/Elfström

Betonghåltagare
Robert

Robert

Betonghåltagare
Jonas

Jonas

Betonghåltagare
David

David

Betonghåltagare
Guy

Guy

Betonghåltagare
Tony

Tony

Betonghåltagare
Mikael

Mikael

Om oss

Vår filosofi

Efter att ha varit verksamma i 45 år kan vi idag konstatera att det är företagets erfarenhet och kompetens som är vår styrka. Vi är håltagnings & rivningsföretaget som kan erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar till det bästa priset.

När vi bedriver vår verksamhet sätter vi miljön i fokus. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan. Vi gör allt för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Såg & Betongborrning AB skall vara det självklara valet för alla som vill uppnå visioner och mål till verklighet. Med kompetens, bra kommunikation, kvalitet och service skall vi vara känt för att göra det lilla extra.

Vi står för kvalitet, ärlighet och perfekta resultat. Att anlita oss ska innebära att våra kunder känner sig trygga och säkra på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt och professionellt sätt.


    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.